dimecres, 27 de maig del 2020



Logo pinetons 2

VIDEOCONFERENCIES




Estimades famílies, 


Primer de tot desitgem que estigueu tots bé de salut i estigueu passant molt bons moments junts en família.


L’equip de l’escola hem decidit organitzar una videoconferència amb vosaltres per tal que ens puguem veure i intercanviar algunes paraules. Durant el primer i segon trimestre, els infants de l’estança han creat vincles positius entre ells i amb l’equip docent, i és per això que considerem que és una bona idea oferir un espai on poder trobar-nos. 


Per fer aquesta conferència utilitzarem la plataforma MEET. No cal descarregar l’aplicació si ho feu per l’ordinador, però sí caldria descarregar-se l’extensió “Google meet grid view” si voleu veure a tots els participants alhora. Si ho feu per la tauleta o el mòbil sí que haureu de descarregar prèviament l’aplicació hangout meet i només podreu veure la persona que està parlant, així que us aconsellem que si és possible feu servir un ordinador.
Així doncs, a l’hora assignada haureu de clicar a l’enllaç que us portarà a la videoconferència. Quan ja estigueu dins serà important tenir els micròfons en silenci, per tal d’evitar que els sons es barregin i no ens puguem escoltar bé. Les educadores seran les encarregades de gestionar la conversa, aniran convidant els infants d’un en un, per tal de donar pas a activar el micro i poder parlar.

Reviseu els vostres correus ja que en breu rebreu l'enllaç.


L’equip de l’escola Els Pinetons.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada